Mandag d. 14. august kl. 21:00

Tine & Torben

Tine og Torben starter Pride-ugen med en skøn aften på Centralhjørnet. Alle de sange vi kender og elsker. Bordreservation til spisning af medbragt mad inden showet sker ved henvendelse i baren. Borde reserveres fra kl. 19:00 og frigives 19:30 ved manglende fremmøde.

Tirsdag d. 15. august kl. 21:00

Ricky & Irma

Dragshow som vi har lært at elske det. De to trætte transer tæver os igennem en tirsdag aften, der aldrig har set sin lige. Bordreservation til spisning af medbragt mad inden showet sker ved henvendelse i baren. Borde reserveres fra kl. 19:00 og frigives 19:30 ved manglende fremmøde.

Onsdag d. 16. august kl. 21:00

To Tykke med det hele

Dansktop-dragshow af bedste og ikke mindst værste skuffe. Et gynge-synge-med-show af en anden verden. Bordreservation til spisning af medbragt mad inden showet sker ved henvendelse i baren. Borde reserveres fra kl. 19:00 og frigives 19:30 ved manglende fremmøde.

Torsdag d. 17. august kl. 21:00

Sound

SOUND indtager Store Scene på denne 'lille fredag'. Lotte og Nicolai er i topform og holder Pride-opvarmningsfest du sent vil glemme. Bordreservation til spisning af medbragt mad inden showet sker ved henvendelse i baren. Borde reserveres fra kl. 19:00 og frigives 19:30 ved manglende fremmøde.

Fredag d. 18. august kl. 21:00

Egtvedpigerne

De tre friske drenge giver dig en energisk aften med røvballemusik i førertrøjen. En mega-musikalsk aften i alt for stramme bukser. Bordreservation til spisning af medbragt mad inden showet sker ved henvendelse i baren. Borde reserveres fra kl. 19:00 og frigives 19:30 ved manglende fremmøde.

Lørdag d. 19. august fra kl. 15:00

Pride-gadefesten

Hele holdet på Centralhjørnet har igen i år lagt sig i selen for at give dig den bedste Pride-fest.


Vi har booket de samme skønne DJ's som sidste år, og vores samarbejde med My Fair Ladies og Drop Inn sikrer, at du får den samme fede musik i hele fest-området.


Samarbejdet sikrer også, at vi har endnu mere plads at boltre os på, flere udskænkningssteder så du kan få slukket din tørst og endnu flere toilletter og pissoirer end tidligere.


Den største og bedste gadefest til dato.


PS: Centralhjørnet åbner kl. 12:00, hvis du skulle trænge til en forfriskning og ikke skal deltage i paraden.